„Нашия екип“

Picture of Жорката
Главен изпълнителен директор и основател

Жорката

От 20 години "професионално" се занимавам с ремонтна дейност на електронни джаджи. По тази причина не успях да завърши и основно образование(много работа), но това не ми пречи да се наричам професионалист в софтуерната намеса! Много разбирам от всички операцйонни системи свързани с компютри, таблети и мобилни апарати. Толкова съм в час с техниката, че дори виждам WiFi сигнала на рутера, когато минава покрай мен, за да се свърже с лаптопа ми. Бръснач съм и с преинсталациите на всичко, което може да се преинсталира. Удължавам живота на електронното устройство още докато го инсталирам(магия придобита от многото години практика, която не издавам). Така нямате нужда от гаранции, то ква по голема гаранция от мен. Снимката ми е размазана, за да не ме познаят стари недоволни клиенти(всеки има лоши моменти в живота си), но новите са много доволни 🙂 Заповядайте да се насладите на професионалния екип, който съм събрал с големи мъки.

Picture of Красинка
Обслужване клиенти

Красинка

В нашия сервиз ще Ви обслужи бивша моделка, която мрази техниката, но обожава да контактува с непознати. От тук идва и приятното обслужване. Все пак за да обслужи клиент един човек, не му е нужно да разбира от електроника. Идвате при нас нервни и недоволни, защото не Ви работи я компютъра, я таблета, я телефона, но си тръгвате усмихнати и доволни от приятната компания на нашата професионалистка в бранша с обслужването. Така по леко приемате скъпия ремонт, ако успеем да го поправим. Ако не вярвате, заповядайте за да се убедите. Ако не Ви се идва до сервиза, можете да се свържете с нея по феисбука, доста е контактна и едва ли ще Ви откаже приятелство. Аааа, и нейната снимка е размазана, не знам защо, тя така поиска, а аз уважавам желанията на моя персонал.

Picture of Роки
Бивш боксюр и настоящ Хардуерист

Роки

Бивш боксьор ще поправи хардуера на Вашия компютър, таблет или мобилен телефон. Наложи ми се да наема боксьор, за хардуерен техник, защото ми писна да сменям майстори, които не идват на работа а киснат по разни болници. С обикновен майстор сервиз не може да се прави. Не може да се пази от недоволни клиенти и после се налага да му плащам лечението. От както наех Роки, единствено се занимавам с жалби по мвр-тата. Безценен кадър, който повиши оборота в сервиза и успях да вложа за всякаква професионална техника. Оказа се, че не само може да се пази, но е доста добър в новия си занаят. Ако не вярвате, заповядайте да се убедите. Неговата снимка не е размазана, но лицето му е размазано и по ясна не успяхме да му направим.